Tétény-Promontor

Tétény-Promontor

FOKI HÍREK 1. szám 2020. május

2020. május 22. - teteny.promontor

Tisztelt Budafok-Tétényiek!

Kedves Barátaim!

Kérem fogadják szeretettel Budafok-Tétény 4. sz. választókerület képviselőjeként a körzet lakói részére most elindított Foki Hírek című közéleti lapom első számát. Köszönettel tartozom mindazoknak, akik a lap szerkesztésében, előállításában közreműködtek, akik mellém álltak ebben a kezdeményezésben. A lap terveink szerint negyedévente jut el a körzet 2000 postaládájába és remélem sok hasznos információt ad majd Budafok-Háros és Budafok-Felsőváros lakóinak.

A szintén most útjára induló tetenypromontor.blog.hu oldalon keresztül a lapot egyben szeretném megosztani a szélesebb nyilvánosság előtt is kerületen belül, sőt azon kívül is.

Kérem Önöket, hogy legyenek hűséges olvasói és szerkesztői is a lapnak, amely nyitott minden építő javaslatra, észrevételre, hiszen a lap mindannyiunknak szól.

Hajrá Budafok-Tétény!

Perlai Zoltán
önkormányzati képviselő
Budafok-Tétény 4. evk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tetenypromontor.blog.hu/api/trackback/id/tr5815712414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása